Moto E: extra goedkope Motorola smartphone

Motorola gaat een echt goedkope smartphone, de Moto E, aan het assortiment toevoegen. Deze Moto E wordt met 119 euro met recht een heel goedkope smartphone. Echte budgetshoppers kunnen nu dus ook aan de smartphone dankzij deze gloednieuwe Moto E.

Motorola Moto E

De Moto E is trouwens niet alleen goedkoop, de Motorola ziet er ook nog eens leuk uit! Als besturingssysteem voor deze budgettopper wordt het stabiele Android 4.4. KitKat-systeem gebruikt dat draait op een Snapdragon 200 dual core processor. Wij voorspellen dus een lekker vlot werkend systeem en weinig vastlopers voor de Moto E.

De Moto E krijgt een camera mee met dezelfde specs als de Moto G, dus een 5-megapixel sensor. De foto’s die je daarmee maakt, kun je bekijken op een 540×960 256ppi scherm en opslaan in het geheugen dat met 4 GB wat aan de karige kant is. Maar je kunt uitbreiden met micro sd-kaarten tot 32 GB. Een andere leuke feature is de verwisselbare cover van de Moto E.