Samsung Galaxy S5 Prime in beeld?

De Samsung Galaxy S5 Prime lijkt dit weekend te zijn opgedoken. Op het internet verschenen fofo’s van een aluminium Samsung Galaxy S5. Volgens ingewijden is het de Samsung Galaxy S5 Prime.

samsung galaxy s5 prime

De Samsung Galaxy S5 Prime ziet er nagenoeg hetzelfde uit als een gewone Samsung Galaxy S5. Alleen is dus de buitenkant niet meer van plastic, maar van aluminium. Ook is de speaker verplaatst volgens Phone Arena, het magazine dat ook de foto’s publiceerde. Waar hij bij de gewone S5 aan de achterkant te vinden is, zit hij aan de onderkant bij de Samsung Galaxy S5 Prime.

De Samsung Galaxy S5 Prime, die in feite een verbeterde versie is van de sinds kort te verkrijgen S5, heeft volgens Phone Arena een qhd-scherm met 2560 x 1440 pixels. Daarmee worden geruchten bevestigd die al eerder de ronde deden over de telefoon. Daarnaast is de Galaxy S5 Prime uitgerust met een Snapdragon 805-chip, een betere chip dan de 801 uit de reguliere Galaxy S5. Ook de grafische processor is beter en je krijgt geen 2GB, maar 3GB werkgeheugen op de Samsung Galaxy S5 Prime.