Goedkoop Mobiel Abonnement

Een goedkoop mobiel abonnement afsluiten is tegenwoordig zo makkelijk nog niet. Er zijn vele aanbieders en allemaal hebben ze wel weer een andere deal. Soms is het goedkoopste abonnement nog niet eens de beste keus, want wat krijg je ervoor? Een abonnement van één of twee tientjes wil iedereen wel, maar als je dan fors moet betalen als je over je belbundel heen gaat, wordt het minder leuk. En hetzelfde geldt voor je databundel. Hoeveel internet je precies? Zorg dat je daarom goed geïnformeerd bent en kijk goed rond voordat je een mobiel abonnement afsluit.

Direct een abonnement afsluiten?

Dan kan binnenkort hier

Goedkoop Mobiel Abonnement

Aanbieders van mobiele abonnementen

Voor de goedkoopste mobiele abonnementen heeft GoedkoperBellen.nl alle aanbieders vergeleken die op de markt actief zijn. Zo weet je zeker dat je over alle mogelijke informatie beschikt voordat je overgaat tot het afsluiten van je abonnement. Bekijk de aanbieders:

Bekijk zelf welke aanbieder het mobiele abonnement heeft dat het beste bij jouw wensen past. Je kunt je abonnement bovendien direct afsluiten.

Goedkoop mobiel abonnement afsluiten: de stappen

Als je een goedkoop mobiel abonnement wilt, heb je honderden, zo niet duizenden combinaties van belminuten, sms’jes en data bij de verschillende providers. En dan vergeten we nog even de hoeveelheid telefoons die je met al die mobiele abonnementen kunt krijgen. Zet voor jezelf eens rustig de stappen op een rijtje, zodat je een weloverwogen keuze maakt en niet op basis van een verkooppraatje de verkeerde keuze maakt.

Stap 1: met telefoon of SIM only?

Wil je graag de nieuwste Apple iPhone of Samsung Galaxy, of ben je al blij als je ermee kunt bellen? Of heb je een telefoon in de kast liggen die heb nog prima doet? Je kunt natuurlijk ook een SIM only abonnement afsluiten. Dat scheelt een hoop in de maandelijkse kosten. Wat je ook kiest, weet dat de maandelijkse kosten ook afhankelijk zijn van de keuze die je in deze stap maakt!

Stap 2: hoeveel bel je?

Je goedkope mobiele abonnement kan behoorlijk prijzig worden als je vaak over je belminuten gaat. De belminuten buiten je belbundel kunnen namelijk behoorlijk prijzig zijn. Vaak geldt: hoe goedkoper je abonnement, des te duurder de minuten buiten je bundel zijn. Ga op oude rekeningen na hoeveel minuten je hebt verbruikt en bekijk dit over een periode van meerdere maanden, zodat je echt een duidelijk beeld hebt.

Stap 3: SMS?

Zeker als je geen mobiel internet in je abonnement hoeft, zul je nog wel eens een sms-bericht versturen. Verschillende aanbieders hanteren hiervoor verschillende tarieven en verwerken deze op een andere manier in de bundel. Maak je nog gebruik van sms? Kijk dan goed hoe het in jouw mobiele abonnement verwerkt is.

Stap 4: internet

Tegenwoordig is internet al lang niet meer voorbehouden aan de computer. We hebben tegenwoordig naast de laptop een tablet met internet en een mobiele telefoon met internet. Maar hoeveel internet je met je mobiel? Ook hiervoor is het handig oude rekeningen te raadplegen. Vaak zul je ook internetten via Wi-Fi, en het downloaden van (grote) bestanden misschien alleen doen als je via een draadloos modem met internet verbonden bent. Ook dit is van invloed op je mobiele abonnement.

Stap 5: looptijd

Een goedkoop mobiel abonnement kan ineens behoorlijk toenemen in prijs als je ervoor kiest om niet een contract van 24 maanden (2 jaar), maar een contract van 12 maanden (1 jaar) te nemen. Vooral de prijs van een eventueel bij het mobiele abonnement aangeschaft toestel kan daardoor flink omhoog schieten. Houd dus ook hier rekening mee.

Stap 6: dekking

Anno nu verwacht je dat elke mobiele aanbieder op dit vlak wel al zijn schaapjes op het droge heeft, maar helaas zien we nog steeds telecombedrijven die steekjes laten vallen als het om bereik gaat. Het is dus goed om eens na te kijken of de telecomprovider van jouw keuze op de plaatsen waar je veel komt (denk aan waar je woont of op je kantoor) voldoende bereik heeft. Een goedkoop mobiel abonnement is immers leuk, maar als je er niet mee kunt bellen, is het al snel nutteloos.

Stap 7: afsluiten!

Als alles klopt en je hebt de aanbieder van je keuze gevonden, is het tijd om de laatste stap te voltooien: het afsluiten van je goedkope mobiele abonnement! Dit kun je op de website van de aanbieder doen. Binnen enkele werkdagen (afhankelijk van de aanbieder) heb je dan je telefoon in huis.

Over GoedkoperBellen.nl

Voor je goedkope mobiele abonnement is GoedkoperBellen.nl dé onafhankelijke intermediair. Wij zoeken uit de wirwar van telecomaanbieders en de vele abonnementen de aanbieding die het beste past bij jou. Hiervoor houden wij de laatste ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten en bieden we je zoveel mogelijk informatie, zodat je op basis van de juiste criteria een weloverwogen keuze kunt maken. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van onze informatie over goedkope mobiele abonnementen of wil je over een specifiek onderwerp meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.