Goedkope Smartphones

Goedkope smartphones zijn tegenwoordig bij iedere provider eenvoudig te krijgen. De prijs van de smartphone is, net zoal bij ‘gewone’ mobiele telefoons, afhankelijk van het abonnement dat je erbij neemt. Met GoedkoperBellen.nl kun je verschillende goedkope smartphones los en in combinatie met abonnementen vergelijken, zodat je direct het juiste pakket vindt. Wij hebben alle aanbiedingen opgezocht, vergeleken en verzameld, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Zoek dus via GoedkoperBellen.nl nu jouw nieuwe goedkope smartphone!

Goedkope smartphones met abonnement

 

Goedkope smartphones los bestellen

 

Over GoedkoperBellen.nl

Alle goedkope smartphones worden in combinatie met elk mogelijk abonnement vergeleken door GoedkoperBellen.nl. Op die manier weten wij welke abonnementen in combinatie met welke smartphones het meeste voordeel opleveren. Uiteraard kun je ook zelf je pakket samenstellen en zoeken naar de voor jou meest ideale combinatie van abonnement en goedkope smartphone.

Welke goedkope smartphone past bij jou?

Elke smartphone, goedkoop of duur, heeft zijn eigen voor- en nadelen en heeft zijn eigen trouwe gebruikers. Welke smartphone past bij jou? Hier een overzicht van enkele populaire merken.

De nieuwste Apple iPhone

Jij vindt een goedkope smartphone niet belangrijk. Voor jou geldt er maar één ding: als er maar een appeltje op staat! Belangrijker dan de prijs vind jij het om het hipste, laatste en meest gewilde toestel te hebben. De nadelen en kinderziektes neem je voor lief. De jaloerse reacties van mensen die hem stiekem ook willen hebben, doen je ook weinig. Liever flink betalen voor een Apple iPhone, dan niet helemaal gelukkig zijn met een goedkope smartphone.

Samsung Galaxy (Mini)

Je wilt een goedkope smartphone die niet onder doet voor een Apple iPhone. Natuurlijk zal hij sommige functies niet hebben en het uiterlijk is niet hetzelfde, maar de Samsung Galaxy biedt voor een veelal aantrekkelijker bedrag een hoop functies. Dus als je het niet erg vindt dat er geen stuk fruit op de achterkant staat, zijn de Samsung Galaxy’s misschien wel de goedkope smartphones voor jou.

Sony Xperia Z

De goedkope smartphone voor de watersporter (of misschien ook wel loodgieter?) is de Sony Xperia Z. Als jij vaak in aanraking komt met water – en je telefoon dat ook nog wel eens wil doen – in deze Sony misschien wel wat je altijd hebt gewild. De overige specificaties maken deze telefoon overigens ook een interessante concurrent in de markt van de goedkope smartphones.

BlackBerry

De goedkope smartphone voor de doorgewinterde zakenman is toch de BlackBerry. Vooral met het toetsenbordje was er geen enkele andere telefoon waarmee je berichten (SMS, Whatsapp en e-mail) zo lekker, eenvoudig en snel kon typen. Niet voor niets was de BlackBerry jarenlang in het zakelijke segment dé goedkope smartphone voor iedereen die ook onderweg wel eens wat werk verzette.

LG Nexus

Redelijk tot behoorlijk goedkope smartphones die je nog af en toe ergens ziet. Echt heel populair is de LG Nexus echter niet. Terecht? Misschien wel, misschien niet. Het uiterlijk van de LG Nexus is niet het mooiste op de markt. Aan de andere kant: smaken verschillen. Interessater is echter, dat de laatste LG Nexus-modellen zeer gebruikersvriendelijk zijn en daarmee vriend en vijand hebben verrast. Dus voor de beller die eens wat anders wil, zijn de LG Nexus modellen leuke goedkope smartphones.

Huawei

De titel ‘goedkope smartphones’ wordt door Huawei wel heel serieus genomen. Voor zeer weinig geld kun je een gloednieuwe Huawei op de kop tikken. Dan moet je alleen niet willen muggenziften. Want natuurlijk hebben we het hier niet over een hoogvlieger op de markt als je er 1/7 voor betaalt wat je voor de nieuwste iPhone moet meebrengen! Voor de prijsvechter die wel houdt van snufjes, maar niet geeft om extra’s, is dit misschien wel een zeer interessante goedkope smartphone.

HTC

Een serieuze speler op de markt van de goedkope smartphones is HTC. Vooral de aluminium behuizing van de HTC One maakt dat toestel zeer geliefd. Voor een concurrerende prijs krijg je een zeer interessant toestel met uitgebreide functies en mogelijkheden. Dus ben je gevoelig voor stijl en houd je van veelzijdigheid? In combinatie met het juiste abonnement heb je bij HTC niet alleen een zeer mooie, maar ook gebruikersvriendelijke en handige goedkope smartphone.