KPN Glasvezel Ervaringen

  • 2 HD-ontvangers vanaf Alles-in-1 Standaard
  • Installatiegarantie met gratis monteur
  • Hoge waardering door Consumentenbond

button-aanbod

In onze KPN glasvezel ervaringen hebben wij geprobeerd een zo goed mogelijk beeld te schetsen van wat een (toekomstige) internetgebruiker kan verwachten van zijn of haar verbinding. Net als de concurrenten, biedt KPN glasvezel tot 500 Mbps. In de regel zal echter vaker voor de 50 Mbps verbinding gekozen worden. Vandaar dat deze verbinding de boventoon voert in onze KPN glasvezel ervaringen.

kpn glasvezel ervaringen

KPN Glasvezel Ervaringen: Snelheid

snelheid
6,5/10 – Bij onze KPN glasvezel ervaringen kijken we naar alle verbindingen. Je kunt tot 500 Mbps internet krijgen, maar in de regel zullen klanten eerder kiezen voor de 50 Mbps verbindingen uit het Standaard of Premium pakket. Die zijn ruim snel genoeg voor de meeste huishoudens. Mocht je meerdere fanatieke gamers of online filmkijkers in huis hebben, dan zal deze verbinding misschien wat traag kunnen zijn. Zo niet, dan zit je goed.

KPN Glasvezel Ervaringen: Betrouwbaarheid

7/10 – Onze KPN glasvezel ervaringen waren goed als het om betrouwbaarheid gaat. De verbinding hield goed stand en de snelheid die beloofd wordt, haalden we meestal min of meer. Wij testten de 50 Mbps verbinding en die hield het goed vol. We hopen in onze volgende KPN glasvezel ervaringen de 500 Mbps verbinding te testen.
betrouwbaarheid

KPN Glasvezel Ervaringen: Prijs

prijs
7/10 – Ten opzichte van bijvoorbeeld Vodafone lijken de prijzen behoorlijk hoog, zeker omdat je bij de standaardpakketten ‘slechts’ een 50 Mbps verbinding krijgt. Bovenaan onze KPN glasvezel ervaringen zag je echte al, dat we hier het complete pakket testen. In dat opzicht valt de prijs van KPN glasvezel wel mee. Onze ervaringen met de prijs zijn dan ook goed.

KPN Glasvezel Ervaringen: Klantenservice

5,5/10 – Een klantenservice heb je het liefst niet nodig, want dat is meestal een teken dat er iets mis is. Helaas is in onze KPN glasvezel ervaringen gebleken dat de klantenservice je dan niet altijd even goed verder helpt. Met standaard vragen kunnen de (overigens vriendelijke) medewerkers nog wel overweg, maar het moet niet te technisch worden, zo bleek uit onze KPN glasvezel ervaringen.
klantenservice

Ga nu naar KPN >>

KPN Glasvezel Ervaringen van Klanten

bernhard raymond sanne
Bernard (45) Raymond (22) Sanne (36)
“Ik heb er geen omkijken naar” “Het hele studentenhuis moet ermee werken” “Installatie ging lekker vlot en alles draait goed”
Ik zal niet liegen: ik ben geen fanatieke internetter, dus ik weet niet of ik nu zo’n goed voorbeeld ben om KPN glasvezel ervaringen aan te vragen. Ik vind het vooral fijn om mijn mail af en toe te kunnen checken en misschien eens een leuk filmpje te kijken en te delen met vrienden op Facebook. Dat soort dingen. De 50 Mbps verbinding heb ik dan ook genomen voor mijn zoon die in het weekend langskomt. Die downloadt wel eens wat en speelt vaak nieuwe spellen. Die kan daar uren zoet mee zijn. Dan is zo’n wat snellere verbinding toch handig. Met zijn goedkeuren zeg ik dan ook: onze KPN glasvezel ervaringen zijn goed! KPN glasvezel is in onze ervaringen echt top! We wonen met z’n achten, en allemaal hebben we internet nodig voor onze opleiding. Er wonen er zelfs twee die een opleiding met ICT doen, dus die moeten er echt veel mee kunnen. We zijn niet vaak allemaal tegelijk thuis. Maar als het gebeurt, was vroeger de verbinding traag. Dus hebben we twee maanden geleden besloten die 500 Mbps KPN glasvezel te nemen. De ervaringen daarmee zijn hartstikke goed! Soms terwijl ze boven met z’n drieën zitten te gamen, stream ik beneden op mijn kamer een filmpje. En dat zonder schokken! Helemaal top toch? Mijn KPN glasvezel ervaringen zijn dus dikke prima! Mijn KPN glasvezel ervaringen zijn niet zo spannend, hoor. Ik heb gewoon dat goedkoopste pakket genomen. Maar meer heb ik ook niet nodig. Ik mail wat met vriendinnen en Facebook een beetje. Verder doe ik vaak een rondje langs wat websites waarop ik wat artikelen lees. Niks bijzonders. O ja, en als mijn vriend langskomt, kijken we vaak een filmpje via zo’n streaming service (ik zal de naam niet noemen). Dat is het wel. En dat lukt prima met deze verbinding. Installeren ging trouwens ook heel snel. Ze vroegen wanneer de monteur langs moest komen, dus ik hoefde niet speciaal tijd vrij te maken. Saaie, maar goeie KPN glasvezel ervaringen dus.

Ga nu naar KPN >>

Andere glasvezel ervaringen

Jouw KPN Glasvezel Ervaringen?

Je hebt nu de KPN glasvezel ervaringen van ons en een aantal klanten gelezen. Maar wat zijn jouw ervaringen? Maak jij al gebruik van KPN glasvezel? Deel je ervaringen met ons. Wil je graag van deze supersnelle internetverbinding gebruikmaken en zien welke aanbiedingen er zijn?

button-aanbod

Leave a Reply

*