Telfort Glasvezel Ervaringen

  • De voordeligste pakketten
  • Internet ook los te bestellen
  • Snelheden tot 100 Mbps

button-aanbod

Onze Telfort glasvezel ervaringen geven weer wat wij hebben ervaren bij het gebruik van internet van deze aanbieder via de glasvezelkabel. Deze nieuwe manier van internet ontvangen begint steeds populairder te worden. Wij hebben daarom gekozen om dit internet aan een grondige test te onderwerpen. Onze bevindingen en de ervaringen van klanten lees je in deze Telfort glasvezel ervaringen.

telfort glasvezel ervaringen

Telfort Glasvezel Ervaringen: Snelheid

snelheid
7/10 – Onze Telfort glasvezel ervaringen zijn voor wat betreft de snelheid zeer positief. Je kunt zelfs zeggen dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer goed is vergeleken met andere aanbieders van glasvezel. In onze ervaringen zijn er echter aanbieders die hogere snelheden aanbieden dan Telfort. Waar andere aanbieders maximaal 500 Mbps aanbieden, komt Telfort niet verder dan 100 Mbps. En daarom krijgt Telfort glasvezel volgens onze ervaringen een 7.

Telfort Glasvezel Ervaringen: Betrouwbaarheid

7,5/10 – Je haalt met Telfort glasvezel gegarandeerd de snelheid waar je voor betaalt, zegt de aanbieder. In onze ervaringen is dat ook zo. In principe heb je altijd de snelheid die je moet hebben, waardoor je met Telfort glasvezel dus nooit de nare ervaringen hebt van pieken en dalen in je snelheid. Ook voor tv en telefonie geldt dat je over het algemeen kunt rekenen op de kwaliteit waar je voor betaalt.
betrouwbaarheid

Telfort Glasvezel Ervaringen: Prijs

prijs
9/10 – Telfort biedt glasvezel in zeer aantrekkelijke pakketten aan, waarbij je al vanaf 45 euro een all in pakket kunt aanschaffen met 50 Mbps glasvezel internet. Daarmee is het pakket van Telfort goedkoper dan de pakketten van alle andere aanbieders. Onze Telfort glasvezel ervaringen winnen het dan ook ruimschoots van de andere ervaringen als het gaat om de prijs!

Telfort Glasvezel Ervaringen: Klantenservice

6/10 – Mocht je problemen met Telfort glasvezel ondervinden, dan is er een klantenservice die je te woord staat. Net als bij veel andere aanbieders, is deze klantenservice van tijd tot tijd erg druk bezet en kan het moeilijk zijn om erdoorheen te komen. In onze ervaringen is de Telfort klantenservice altijd vriendelijk, maar niet de beste in de markt. Gelukkig heb je ze – als het goed is – niet vaak nodig, want in onze ervaringen doet Telfort glasvezel het meestal heel goed.
klantenservice

Ga nu naar Telfort >>

Telfort Glasvezel Ervaringen van Klanten

bjorn en anneke els Remco
Bjorn (52) en Anneke (48) Els (37) Remco (14)
“Als echte seriefreaks willen we alles perfect kunnen volgen” “Dankzij Telfort glasvezel kan ik thuis werken” “Ik heb mijn ouders gek gezeurd om glasvezel”
Wij zijn echt gek op series. In onze vrije tijd kruipen we maar wat graag samen op de bank om lekker series te kijken op tv of via internet. We hebben daarom sinds kort het goedkoopste Telfort glasvezel pakket genomen, en onze ervaringen daarmee zijn echt super! Het begon al met het uitzoeken en vergelijken. Daaruit kwam Telfort glasvezel in een pakket met tv en bellen als goedkoopste naar voren. In onze ervaringen is goedkoop niet altijd het beste, maar in dit geval is goedkoop gewoon goed. We hebben nooit haperend beeld en alles is haarscherp te zien. Met andere woorden: wij zijn dik tevreden! Voor mij was Telfort glasvezel een heel bewuste keuze. Ik moest namelijk een snelle en stabiele verbinding hebben, en Telfort was toen het enige dat in mijn buurt te krijgen was. Sinds de komst van onze dochter wilde ik meer thuis gaan werken, maar met de vorige ADSL verbinding kon dat niet. Nu werk ik het grootste deel thuis, en ben ik alleen nog op kantoor voor overleg. Zo kan ik mijn werk prima combineren met het passen op mijn dochter. En dat allemaal dankzij een stabiele en snelle verbinding waar ik op kan vertrouwen, iedere ochtend weer als ik mijn computer aanzet. Eigenlijk hebben mijn ouders Telfort glasvezel genomen, maar je kunt beter mij om mijn ervaringen vragen. Want ik ben degene die heeft gezegd dat ze sneller internet moesten nemen. Ik zit altijd op internet. Ik chat veel met vrienden, maar ben ook veel bezig met designen van websites en zo. Als ik klaar ben met school, wil ik ook een grafische opleiding gaan doen. Maar ja, dan moet ik nu wel goed internet hebben. Ik ben er blij mee, want het doet het altijd goed. Of het duur is of al die andere vragen weet ik niet hoor, daarvoor moet je bij mijn ouders zijn, haha.

Ga nu naar Telfort >>

Andere glasvezel ervaringen

Jouw Telfort Glasvezel Ervaringen?

Je hebt nu de Telfort Glasvezel ervaringen van ons en een aantal klanten gelezen. Maar wat zijn jouw ervaringen? Maak jij al gebruik van Telfort Glasvezel? Deel je ervaringen met ons. Wil je graag van deze supersnelle internetverbinding gebruikmaken en zien welke aanbiedingen er zijn?

button-aanbod

Leave a Reply

*